Din inre dialog

Har du en skön söndag?
Var du ute i solen och njöt av dagen?
Hur går dialogen i huvudet på dig när du har en lugn stund?

Såhär? : …………så skönt att komma ut …………………gott att vara ute en stund………… …………………………………Åh, vitsippor……………….. ……………………….härligt med fågelsång………..

Eller är det mer såhär?:   Åhh, så skönt att få komma ut och gå lite. Ja, det är verkligen inte lätt att hinna med alltVad är klockan? Nej nu ska jag ha en lugn stund…När det blev så tokigt på jobbet i onsdags, allt som blirNej, nu är jag på promenad…Fina vitsippor. Jag måste se över växterna där hemmaSnart kommer ju sommaren också. Semesterscheemat är inlämnat.Tänk semester. Det ska bli härligt! DÅ ska jag ha det lugnt och skönt.

Liknar din inre dialog det sista exemplet? Fullt av tankar hela tiden?
Skulle du vilja slappna av lite mer än vad du gör idag?

Visst är det så att man i vissa perioder är helt full-bokad, inte hinner med allt (och absolut inte skogspromenader). När man hamnat i stressens klor så kan det vara svårt att slappna av när man väl får en lugn stund. Dessutom är det lätt att tankarna blir för många i huvudet då, ibland som en hel bi-svärm.
Om stressen satt sina spår i dig så kommer du inte tackla det du möter på ett lika lätt och självklart sätt som om du var i fas med dig själv.

StressFrisk har behandlingar som släpper stressens fysiska grepp om dig, så att du får lite återhämtning och balans. Boka en tid nu eller ring om du undrar över något. Varmt välkommen!

PS. Om du känner att du t.o.m. blir irriterad när jag skriver om skogspromenader, stress och att jag hävdar att jag kan behandla så att man blir mer balanserad så….grattis då kan jag verkligen göra skillnad hos dig. Välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *